Punt d'encontre per a compartir receptes.Trobareu opcions veganes, sense gluten, sense làctics i molt més.
divendres, 13 d’abril del 2012
Coca d'orenga amb anxoves i verdures
Ingredients: ( 4-6 racions)
250 gr. de farina de força
250 gr. de farina fluixa.
50 gr. de llevat premsat
aigua (la que admeta)
sal
orenga
oli d'oliva
Bajoca roja
Ceba tendra
Anxoves
Olives sense pinyol
Elaboració:
Desfem el llevat amb l'aigua tèbia i afegim la farina. Anem amassant i afegint l'oli, la sal i l'orenga. Ha de quedar una massa homogènia, potser necesitem anar afegint oli, farina o aigua. Deixem reposar la massa en un lloc càlid fins que doble el volum.
Estirem la massa en la placa per al forn i deixem repossar una altra vegada fins que torne a augmentar de volum. Per últim trossegem la ceba, la bajoca i les olives. Ho posem damunt de la coca i cap al forn a 180º. Un poc abans de traure-la del forn, posem les anxoves.
Publicació de la recepta al Club de Cuines.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Que bona pinta que té Hector! Vaig a probar a vore si m'ix tan bona com a tu!!
ResponEliminaUna abraçada!