dimarts, 8 de maig del 2012

Gelat de iogurt


Una altra recepta senzilla, ara que ve el bon temps ja ens ve de gust algun gelat que altre. Aquest és molt senzill, lleuger i ben sa.

Ingredients:

Galetes (les que més us agraden)
Melmelada (hem utilitzat de nabius)
Iogurt natural.

Elaboració:

Si teniu un motlle de silicona o alguna cosa semblant, perfecte. Nosaltres com no en teniem hem utilitzat un bol de la mesura de la galeta recobert de paper film per a embolicar el gelat. Posem una galeta a la base, una capa de iogurt i una cullerada de melmelada. Posem una altra galeta per a fer la capa del centre i repetim de iogurt i melmelada. Per acabar ho tapem amb una altra galeta, ho emboliquem amb el paper film i cap al congelador. Amb una horeta i mitja és suficient. Sergurament us els menjareu de seguida perquè queda bonissim i al final enganxa!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!