dimarts, 5 de juny del 2012

Coca de mascarpone i xocolate

Una de les coques preferides a casa es la coca de xocolate zebra, com la coneixem a la pastisseria. Hem fet un intent, però en comptes de fer un bescuit normal hem afegit el formatge mascarpone.

Ingredients:

175 gr. de sucre
3 ous
200 gr. de formatge mascarpone (o formatge cremós d'untar)
200 ml d'oli
200 ml de llet
250 gr de farina
4 cullerades soperes de cacau pur en pols
1 sobre de llevat en pols

Elaboració:

Mesclem tots els ingredients en un bol, excepte el xocolate. Nosaltres ho hem fet amb la batedora eléctrica en un moment. Dividim la massa en dues parts i a una d'elles li afegim el xocolate.
A continuació, en un motlle untat amb oli o margarina afegim (amb una cullera gran, de servir) una cullerada de massa sense xocolate al centre. Damunt posarem una cullerada amb xocolate i repetim el procés fins que acabem amb les dues masses. Ho podeu deixar així, o amb un ganivet o espátula, fem unes ratlles del centre a fora, per a decorar. Per acabar, posem la coca al forn a 180º uns 40 minuts aproximadament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!