dijous, 9 d’agost de 2012

Coca de recapte





Tormen a publicar una recepta, aquesta vegada amb un toc nou, ens hem posat a dibuixar! està clar que l'art no és el nostre fort, però el que compta és la intenció no? Intentarem millorar la tècnica i aportarem una miqueta d'aire fresc al bloc. De tant en tant publicarem alguna recepta il·lustrada i moltes més coses que ens passen pel cap.

Ingredients: (per a 4 racions)

1 albergínia
1 bajoca
1 o 2 cebes
1 llauna d'anxoves
Per a la massa:
500 gr de farina 
oli d'oliva
sal
aigua (la que admeta)
50 gr de llevadura

Elaboració:

Posem l'albergínia, la bajoca i les cebes al forn amb oli i sal. Quan estiguen cuites les trossegem i les reservem.
Desfem la llevadura amb una miqueta d'aigua. Afegim la farina i una miqueta d'oli. Amassem fins que quede uniforme. Podem anar afegint farina, oli o aigua si cal. Deixem reposar la massa en un lloc càlid fins que doble el seu volum.
A continuació disposem la massa en una safata i col·loquem les verdures i les anxoves per damunt. Ho posem al forn a uns 180º, fins que la massa estiga daurada.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!