dilluns, 20 d’agost del 2012

Tempura de verdures amb perca



Ingredients:

farina d'arròs
aigua molt fresca
1 bajoca roja
1 bajoca verda
1 ceba
2 pastanagues
2 filets de perca

Elaboració:

Primerament tallem a trossos els filets de perca i les verdures. Posem a escalfar l'oli i preparem la tempura mesclant la farina d'arròs amb l'aigua. Hem de tindre en compte que com més fresca estiga l'aigua, molt millor. Nosaltres l'hem posada una estona al congelador i a l'hora de preparar la mescla hem posat dos bols. Baix posem un bol amb glaçons i dalt el bol amb la tempura. No ha de quedar una massa espessa, és un arrebossat molt lleuger.
A continuació posem sal i pebre a tots els ingredients i els anem passant per la tempura i fregint a poc a poc. No fregim molta quantitat de colp, ho fem bastant ràpid de manera que quede cruixent. Ho posem en una safata amb paper de cuina per a que trega l'excés d'oli (encara que aquest arrebossat no n'agafa gens).
És molt important la temperatura de l'oli, ni molt calent ni molt geltat. Hem d'anar vigilant-lo per si cal anar posant i treien temperatura.
La farina que utilitzem també és molt important. Després de provar-ne de diferents classes, recomanem la farina d'arròs, queda molt més cruixent i durant més temps, us agradarà.
Ho servim acompanyat de salsa de soja i només queda gaudir!



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Gràcies per enviar-nos un comentari!