divendres, 16 de novembre del 2012

Croquetes de formatge rocafort


Ingredients:

- 500 ml de llet
- 60 gr de farina
- 60 gr de mantega
- 150 gr de formatge rocafort (pot variar depenent del gust de cadascú)
- pebre
- clavell
- nou moscada

Per a empanar: farina, ou i pa ratllat.

Elaboració:

Primerament desfem la mantega (podem afegir una miqueta d'oli per a evitar que es creme) i a continuació posem la farina i remenem bé. Deixem que es daure uns minutets per a que no faça gust de farina crua. Després afegim la llet a poc a poc i anem remenant per fins que tinguem una massa homogènia. Quan ja tenim la beixamel feta afegim el formatge rocafort a trossos. Anem remenant fins que es desfaça el formatge, afegim el pebre, el clavell i la nou moscada al nostre gust i ja ho tindrem.

Quan la massa estiga freda podrem fer les croquetes. Anem donant la forma, que siguen més o menys iguals, i les passem per farina, després per l'ou batut i finalment pel pa ratllat. Finalment les fregim i ja les podem servir!

2 comentaris:


  1. Hola! Me parece una receta muy interesante, me la apunto. Yo también tengo un blog te invito a que te pases y me digas que te parece, saludos!
    http://lawebcinera.es/

    ResponElimina
  2. Ostres quines croquetes!! Quina bona pinta!! :)
    Acabo de descobrir el teu bloc i m'hi he passejat una mica: m'agrada!! Per això m'ha semblat adient nominar-te per un premi...espero no et sabrà greu. Si et sembla pots donar-hi un cop d'ull al meu bloc: http://bruixesalacuina.blogspot.ch/p/gratitud.html
    Salutacions

    ResponElimina

Gràcies per enviar-nos un comentari!